Neoliberálny cenzor Vladimír Bilčík opäť bojuje aj vo vašom mene za cenzúru internetu

Nedávno som sa stal za EPP Group in the European Parliament členom Osobitného výboru pre zahraničné zasahovanie do všetkých demokratických procesov v EÚ vrátane dezinformácií. Súčasťou našej práce vo výbore bude aj tvorba historicky prvých komplexných pravidiel na lepšie fungovanie digitálneho obsahu a služieb. Preč sú tie časy, keď boli firmy ako Google, Facebook a Apple vo všeobecnej nekritickej obľube a spoločenskí vedci sa rozplývali…
– Vladimír Bilčík, PS-SPOLU

Už v minulosti sme vás informovali o cenzorských aktivitách pána Bilčíka. Veľký inkvizítor vo svojom boji pokračuje. Bilčík opätovne bojuje za cenzúru na sociálnej sieti Facebook a Google. Zámienkou na cenzurovanie je opätovne údajné šírenie nenávisti.

Vidno to na virálne sa šíriacej nenávisti, ktorá sa prelieva kanálmi Facebooku, Googlu a Youtubu, píše Bilčík.

Bilčík ďalej dodáva, aby mali overené fakty prednosť pred klamstvami. On vás chce samozrejme chrániť pred tým, aby ste si náhodou neklikli niekam inam než na Denník N. Partia kolaborantov a konfidentov v Europarlamente bude teda za vás rozhodovať, čo si máte myslieť a čo máte čítať. Toto je reálna politika PS-SPOLU.

Ale keď sa už bavíme o tej internetovej nenávisti…

Pán Bilčík, keď už tak hovoríte o tej nenávisti, zablokujete aj nenávistnú stránku Zomri?

Ondrej Gorod II.

Pridaj komentár