Dostál dostal v priamom prenose lekciu z politickej filozofie od Ľuboša Blahu

Doktor filozofie Ľuboš Blaha naložil bývalému zväzákovi a súčasnému antikomunistickému fanatikovi a inkvizítorovi Ondrejovi Dostálovi naživo v TA3. Na svojom Facebooku dodal:

V utorok večer som v TA3 bojoval za slobodu slova, ktorú ohrozuje táto vláda. Chcú kriminalizovať ľavičiarov – toto je zjavne priorita Matovičovej vlády. Bývalému zväzákovi Ondrejovi Dostálovi som sa snažil vysvetliť, že aj keď bol predstaviteľ bývalého režimu, nemusí byť nevyhnutne zločinec.On to totiž o sebe vo svojom vlastnom návrhu zákona nechtiac tvrdí. Sebabičovanie v priamom prenose ?Ale vážne. Je hrozné, ako prezliekači kabátov najnovšie prenasledujú svoje vlastné tiene. Poturčenec horší od Turka. Nič im nie je sväté v národných dejinách. Oni dokonca opľúvajú aj Alexandra Dubčeka. Hanba. Pozrite si krátky zostrih niektorých mojich argumentov ?Krásny deň, priatelia!

V utorok večer som v TA3 bojoval za slobodu slova, ktorú ohrozuje táto vláda. Chcú kriminalizovať ľavičiarov – toto je…

Uverejnil používateľ Ľuboš Blaha Streda 23. septembra 2020

2 thoughts on “Dostál dostal v priamom prenose lekciu z politickej filozofie od Ľuboša Blahu

  • 23. septembra 2020 at 19:31
    Permalink

    Výborná lekcia!
    Výborný UČITEĽ! Takých UČITEĽOV naša dehumanizovaná spoločnosť potrebuje ako soľ, pretože takých Dostálov je na Slovensku veľaaa! ZAMORENÉ!!!
    Napr.:
    Peter Nagy v Pluske:
    „…S odstupom mnohých rokov si spomína na obdobie, keď si mocipáni niekdajšieho komunistického režimu nechávali pravidelne predkladať zárobky umelcov. „Bolo to v rozpore so základnými ľudskými právami. Boli pohoršení, že mám viac ako minister kultúry. Mimochodom, preto mohli bolševici pri Nežnej revolúcii rozhlasovať príjmy slávnych osobností. Bohužiaľ, správne kalkulovali s ľudskou závisťou, ktorá je nevykoreniteľná. Niektorým ľuďom sa dodnes páči rozprávka o tom, ako si budeme všetci rovní. Nikdy to tak nebude. Pochádzame z prírody, kde si zvieratá nie sú rovné. Ani my si nebudeme. Nerobme z Darwina blbca,“ pripomína.“

    A Vy ste zviera“pán“ Nagy?
    Sme zvieratá alebo ĽUDIA???

    A nevykoreniteľný je EGOIZMUS; až keď sa ten vykorení, až vtedy sa vykorení „závisť.“

    Quo vadis ĽUDSTVO???

    Ešteže máme pána Blahu, pána Hrdličku/výborný článok na FB KSS/…Nemilo ma prekvapilo, že Vzdor a Socialisti sú tíško, tichúčko. Nuž:“Keď prišli fašiti pre komunistov, neozval som sa…“

  • 24. septembra 2020 at 5:58
    Permalink

    Súhlasím pán Blaha. Prezliekačov kabátov je na Slovensku bohužiaľ veľa. Ste zatiaľ jediným skutočne ľavicovým politikom , ktorý ma možnosť dostať sa aj do presstitúckych médií. Lenže na Slovensku sa za 30 rokov stala sto krát opakovaná lož pravdou. A teraz na to my proletári, hlúpo sa deliaci na rasistov, komunistov, kresťanov, ateistov, liberálov , starších, mladších, východniarov, blavákov …, doplácame. A väčšina si to ani, bohužiaľ, neuvedomuje. Takže nedeľme sa, ale spájajme. Len tak niečo dokážeme a dosiahneme. A to by mal byť aj atribút nejakej skutočne ľavicovej strany. A keď vás človek karhá za chyby minulosti / strany smer/ ospravedlnite sa , aj za riťolezcov a egoistov i skorumpovaných, ktorí nikdy nič s ľavicou nemali, len sa na jej úkor dobre nabalili a vyčistite “ aguášov chliev“ a zastupujte ľudí práce, na pleciach ktorých stojí každá spoločnosť a izmus.

Pridaj komentár